Om mig

EwaMagnusFamilj: Gift med Magnus sedan 2012. Två vuxna döttrar, tre vuxna bonusgrabbar och ett gäng respektive till dem. Fyra bonusbarnbarn, dessutom!

Arbete: Pressekreterare på Svenska kyrkans kyrkokansli i Uppsala.

Tycker om sol, skratt, kramar, dans, bad, promenader, fotografera, Gud, latte i morgonsol, tapas, laga mat, resa och vara med vänner. Är aningen tilltufsad av livet – men har nära till skratt. Humor och en ibland barnslig inställning till livet har hjälpt mig i svåra perioder.

Den inre resan är viktig och spännande, och där är jag beroende av ressällskap. Jag tycker över huvud taget mycket om sällskap och umgås gärna och ofta med vänner. Det betyder oerhört mycket för mej. Tillsammans är grejen.

Ju äldre jag blir desto mer fascinerad blir jag av möten. Inte sammanträden, utan de stunder i livet när jag verkligen möter någon – i en blick, i ett samförstånd, i en åsikt, en insikt, en aha-upplevelse. Ett barns avslöjande blick, bästa vännens sms just i den stund jag behöver det som mest, ett ordlöst samförstånd över språkbarriärer och nationalitetsgränser. Sånt vill jag skriva om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s