Kungsör och Karlstad #blogg100 /90


På den 90:e dagen av mina 100 bloggdagar höll jag på att glömma blogginlägget. Det är faktiskt bara andra gången på den här tiden… Men jag har en hel halvtimme på mig – här kommer bonusbarnbarnet Alfred, 1 år, som vi stannade och gullade med i Kungsör…

image

… på väg till Karlstad och världens fest som i helgen samlar över två tusen internationellt intresserade och engagerade människor i Svenska kyrkan. Checkade in på hotellet, åt på uteservering i kvällsvärmen och strosade runt en stund. Fångade kvällsljuset med mobilkameran. Godnatt!

image

image

 

Annonser

Om Ewa

Ju äldre jag blir desto mer fascinerad blir jag av möten. Inte sammanträden, utan de stunder i livet när jag verkligen möter någon - i en blick, i ett samförstånd, i en åsikt, en insikt, en aha-upplevelse. En bebis genomträngande, avslöjande blick, min hundkompis Mira som förstår när jag mår dåligt, bästa vännen L som skickar ett sms just i den stund jag behöver det som mest. Sånt vill jag skriva om!
Det här inlägget postades i Just nu, Relationer, Vackert och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s