Från Etiopien till Japan #blogg100 /63


Idag bär det av till Yasuragi Spa på Hasseludden. Ska tillbringa hela eftermiddagen och kvällen med bästa vännen Lena, vi har följts åt i 34 år nu… Ska bli så skönt! Jag vet inte om jag hinner skriva nåt om det före midnatt, så därför denna lilla blänkare nu.

YasuragiJag fick presentkortet efter vår syskonresa till Etiopien i julas och blev så glatt överraskad. Vi hade fina veckor tillsammans (och nån gång ska jag blogga om den resan också). Men som den storasyster jag är blev jag lite av reseledare. Det faktum att jag är den enda av syskonen som har varit tillbaka i Etiopien sedan vår barndom, gjorde väl också att det blev naturligt för mig att falla in i ledarrollen. Det var bara roligt. Men ännu roligare att syskonen uppskattade det – och nu ska jag alltså omsätta presentkortet i upplevelse.

Japan – here I come!

Annonser

Om Ewa

Ju äldre jag blir desto mer fascinerad blir jag av möten. Inte sammanträden, utan de stunder i livet när jag verkligen möter någon - i en blick, i ett samförstånd, i en åsikt, en insikt, en aha-upplevelse. En bebis genomträngande, avslöjande blick, min hundkompis Mira som förstår när jag mår dåligt, bästa vännen L som skickar ett sms just i den stund jag behöver det som mest. Sånt vill jag skriva om!
Det här inlägget postades i Just nu och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s