Semester! #blogg100 /41


Skärmavbild 2014-04-10 kl. 22.02.36Ja, jag vet – väderprognosen är inte så väldigt upphetsande, men jag räknar kallt med att det är varmare i solen än i skuggan och jag ser SÅÅÅÅ mycket fram emot att bara sitta och ta det lugnt vid poolkanten eller på balkongen med havsutsikt.

Det kommer inte att bli så mycket bloggande den närmaste veckan – vill inte sitta med näsan i mobiltelefonen alltför mycket, så jag satsar på att lägga ut en bild om dagen. Hoppas att uppkopplingen funkar på hotellet.

Klockan ringer snortidigt och 04.30 kommer bilskjutsen till Arlanda. Hotell Sentido Pearl Beach – here I come! Kram på er alla och gonatt!

Skärmavbild 2014-04-10 kl. 22.03.18

Annonser

Om Ewa

Ju äldre jag blir desto mer fascinerad blir jag av möten. Inte sammanträden, utan de stunder i livet när jag verkligen möter någon - i en blick, i ett samförstånd, i en åsikt, en insikt, en aha-upplevelse. En bebis genomträngande, avslöjande blick, min hundkompis Mira som förstår när jag mår dåligt, bästa vännen L som skickar ett sms just i den stund jag behöver det som mest. Sånt vill jag skriva om!
Det här inlägget postades i Just nu och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s