Fastekampanj med Glans #blogg100 /2


Idag är jag en aning uppspelt. Årets #fastekampanj för Svenska kyrkans internationella arbete startar idag, och nu kan man äntligen se (visserligen bara en teaser, men ändå!) en liten filmsnutt med Johan Glans som kyrkoherde Albin Olsson, när han just har presenterat ”världens idé” för ärkebiskop Anders Wejryd.

Vad idén handlar om avslöjas inte förrän den 21 mars, då hela filmen kommer att finnas på Youtube, men här, gott folk, här finns nu en försmak:

Det var SÅ roligt att vara med vid filminspelningen, och tack till Svenska kyrkan i Helsingborg som ordnade allt från idé till genomförande. Och tack till Johan Glans som ställde upp gratis. Ett viktigt bidrag till fasteinsamlingen!

Läs mer om fastekampanjen här
Ge ett bidrag direkt via Svenska kyrkans webb
DSC_0120

Annonser

Om Ewa

Ju äldre jag blir desto mer fascinerad blir jag av möten. Inte sammanträden, utan de stunder i livet när jag verkligen möter någon - i en blick, i ett samförstånd, i en åsikt, en insikt, en aha-upplevelse. En bebis genomträngande, avslöjande blick, min hundkompis Mira som förstår när jag mår dåligt, bästa vännen L som skickar ett sms just i den stund jag behöver det som mest. Sånt vill jag skriva om!
Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s