Entydigt på ledarsidorna


I dag gläds jag åt tidningarnas ledarsidor. Läs mer på Ekots tidningskrönika. Det stärker mig i min uppfattning att Sverigedemokraterna gjorde bort sig.

Peter Wolodarski skriver intressant i DN att ”…med tanke på partiets uppskruvade tonläge mot muslimer får SD vänja sig vid att bli motsagda av präster och andra.”  Han skriver också tänkvärt om övriga riksdagspartierna barnsliga beteende i lunchköer och annat – och det är bara att hålla med. De är demokratiskt valda, och i ljuset av människovärdesdebatten måste man faktiskt lyfta sakfrågorna i diskussionen – inte själv börja diskriminera eller behandla partipolitiska meningsmotståndare ovärdigt.

Annonser

Om Ewa

Ju äldre jag blir desto mer fascinerad blir jag av möten. Inte sammanträden, utan de stunder i livet när jag verkligen möter någon - i en blick, i ett samförstånd, i en åsikt, en insikt, en aha-upplevelse. En bebis genomträngande, avslöjande blick, min hundkompis Mira som förstår när jag mår dåligt, bästa vännen L som skickar ett sms just i den stund jag behöver det som mest. Sånt vill jag skriva om!
Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Entydigt på ledarsidorna

  1. Margaretha skriver:

    Håller med dig där

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s