Dagens bild i Paris onsdag


Vilken dag! Vi har sett klassikerna Eiffeltornet, Triumfbågen, Champs Elysées, Les jardins des Tuileries, Seine och lite till. Fötterna värker, solen har brännmärkt kroppen, fötterna skriker (har ännu inte räknat ut hur långt vi har gått, men långt är det) men vi är såå nöjda och har haft en fantastisk dag tillsammans i denna underbara stad.

Dagens bild föreställer ett bautastort Pariserhjul, vitt och vackert. Stod och tvekade länge om vi skulle åka eller inte, men det föll på att vagnarna verkade alltför lufttäta i värmen. Och vi hade ju redan sett Paris från ovan. Så det fick bli beundrande blickar nerifrån i stället.

Annonser

Om Ewa

Ju äldre jag blir desto mer fascinerad blir jag av möten. Inte sammanträden, utan de stunder i livet när jag verkligen möter någon - i en blick, i ett samförstånd, i en åsikt, en insikt, en aha-upplevelse. En bebis genomträngande, avslöjande blick, min hundkompis Mira som förstår när jag mår dåligt, bästa vännen L som skickar ett sms just i den stund jag behöver det som mest. Sånt vill jag skriva om!
Det här inlägget postades i Just nu. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s