Same procedure


I dag ägde den årliga traditionsenliga påskaftonskorvgrillningen rum i Fjällnora, same procedure as last year. Några familjer, lite olika konstellationer år från år, har tagit med korv, marschmallows, ketchup, pinnbrödsdeg och allt annat som behövs i många år nu. Våra barn har sprungit och lekt i allt från snöblask till stekande varm sol, och nu är de plötsligt vuxna och har respektive med sig. Om de alls följer med. Men vi vuxna fortsätter ihärdigt.

Vi såg en liten flicka gå genom isen, turligt nog nära land så vi hann inte ens ingripa innan hon kommit upp och sprang iväg, men hu så kallt det måste ha varit.

Solen sken, vi hade solglasögonen på och påskaftonen var en smula blåsig, just så pass att röken som vanligt blåste in i ögonen och mitt nytvättade hår luktar nu värsta scouten. Ska tvätta bort röklukten i morgon – innan det bär iväg till Skavsta för vidare färd mot Irland. Sanna – nu kommer vi!

Annonser

Om Ewa

Ju äldre jag blir desto mer fascinerad blir jag av möten. Inte sammanträden, utan de stunder i livet när jag verkligen möter någon - i en blick, i ett samförstånd, i en åsikt, en insikt, en aha-upplevelse. En bebis genomträngande, avslöjande blick, min hundkompis Mira som förstår när jag mår dåligt, bästa vännen L som skickar ett sms just i den stund jag behöver det som mest. Sånt vill jag skriva om!
Det här inlägget postades i Just nu. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Same procedure

  1. manderia skriver:

    PS. Och så gläds jag naturligtvis åt Storvretas bortaseger mot Warberg i går. 1-1 i matcher, semifinalspelet går vidare. Få se hur jag kan följa det från Irland…

  2. Frasse skriver:

    Trevligt var det. Vi ses nästa år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s