Packad och glad


Tittar på Skavlan (vilket gulligt leende han har, förresten). Synd att han pratar längre med krabbfiskaren än med Marcus Samuelsson, stjärnkocken som är adopterad från Etiopien. Köpte en vacker kokbok av honom för några år sen, det mesta är för svårt att göra, men den etiopiska maten är ju min absoluta favoritmat och det var väldigt intressant att höra honom berätta om sin syn på mat och hunger, adoption och mycket annat.

Har packat färdigt resväskan – men nyss kollade jag väderprognosen för Damaskus och hmm, ska visst bli 30 grader varmt söndag-måndag och sedan 17-18 resten av tiden. Och så ska man vara lite strikt klädd. Suck, vad svårt. Kollegan har skaffat sig dräkt, men nej – så blev det inte för mig. Nå det får bära eller brista, nu har jag bestämt mig. Återstår bara handbagaget och att bestämma vilken jacka jag ska ha på mig. Frågan är om det behövs nån alls – men jag ska ju åka hemifrån mitt i natten, och det är fortfarande kallt i Sverige…

Andrea Bocelli nu gäst hos Skavlan. Charmig!

Izabella Scorupco före honom. Vacker, smart, sympatisk!

För övrigt känns det fantastiskt att känna sig normal igen efter två veckors krasslighet. Hankat mig fram hela veckan, men idag blev livet lite roligare!

Annonser

Om Ewa

Ju äldre jag blir desto mer fascinerad blir jag av möten. Inte sammanträden, utan de stunder i livet när jag verkligen möter någon - i en blick, i ett samförstånd, i en åsikt, en insikt, en aha-upplevelse. En bebis genomträngande, avslöjande blick, min hundkompis Mira som förstår när jag mår dåligt, bästa vännen L som skickar ett sms just i den stund jag behöver det som mest. Sånt vill jag skriva om!
Det här inlägget postades i Just nu. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s