Balansgång och vyer


En speciell dag på flera sätt. Att presenteras för sin älskades mor när man är i den här åldern, känns väldigt speciellt måste jag erkänna. Har ingen direkt vana… det är typ 25 år sen sist… I alla fall så kändes det riktigt bra och semlan var god och det blev en väldigt trevlig stund.

Men det man själv blir glad av kan andra bli ledsna av, och det är en balansgång att bilda nya konstellationer och hitta ett sätt att umgås, samtala, trivas, leva – med hänsynstagande åt olika håll. Svårt att skriva om, förstås, och den här dagen har gett mycket att tänka på. Men också en närhet som jag inte vågade tro på för bara ett halvår sen.

Jag är tacksam och glad att M kommit i min väg. Och att det känns allt bättre. Just nu ser vi fram emot en veckas (sol)semester och jag längtar till tärningsspel och öl på balkongen, förhoppningsvis bad i havet och dagar utan tider att passa. Om två dygn är vi där!

Tills dess kan jag faktiskt njuta av vackra vintervyer… Här ett par från Vittinge!

Annonser

Om Ewa

Ju äldre jag blir desto mer fascinerad blir jag av möten. Inte sammanträden, utan de stunder i livet när jag verkligen möter någon - i en blick, i ett samförstånd, i en åsikt, en insikt, en aha-upplevelse. En bebis genomträngande, avslöjande blick, min hundkompis Mira som förstår när jag mår dåligt, bästa vännen L som skickar ett sms just i den stund jag behöver det som mest. Sånt vill jag skriva om!
Det här inlägget postades i Just nu. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Balansgång och vyer

  1. Sanna skriver:

    Åh mamma, vilket fint inlägg. Jag är så glad för er! Ha det nu helt underbart där borta *lite avis*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s