Slask och halsont


Ont i huvudet och halsen. Ontet anföll mig så snart jag hade kommit hem i går. Hem till snöslask från allt det vackra i Umeå/Holmsund, plaskblött och gråbrunt på gatorna men fortfarande vitt runt omkring. Underbara Magnus kom och hämtade mig och döttrarna på Arlanda, jätteskönt att få sätta sig i varm bil efter en varm kram till oss alla tre.

Idag är det många minusgrader så det blir väl bättre med slasket – hoppas jag. Har inte varit ute än, tog halva dagen att få igång kroppen men nu är jag nyduschad och ontet har lättat tack vare Treo.

Ska nu bara leta nåt gott förrättsrecept till den traditionella nyårsmiddagen hos Rydéns i Storvreta. Känns så gott med traditioner ibland.

Annonser

Om Ewa

Ju äldre jag blir desto mer fascinerad blir jag av möten. Inte sammanträden, utan de stunder i livet när jag verkligen möter någon - i en blick, i ett samförstånd, i en åsikt, en insikt, en aha-upplevelse. En bebis genomträngande, avslöjande blick, min hundkompis Mira som förstår när jag mår dåligt, bästa vännen L som skickar ett sms just i den stund jag behöver det som mest. Sånt vill jag skriva om!
Det här inlägget postades i Just nu. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s