Luften ur


Sollördag och myssöndag övergick i regnmåndag, tröttisdag och luften-ur-onsdag. Jobbet är ju kul för det mesta, och måndag-tisdag har varit rena glädjedagar ur medial synpunkt, men ibland sugs musten ur en.

Försöker komma ihåg några visa ord från Augustprisutdelningen i måndags kväll – en ung tjej fick Lilla August-priset och programledaren Kattis Ahlström läste ett citat ur hennes bok. Minns inte alls ordalydelsen men hade att göra med att tråkiga dagar trots allt kan vara goda dagar, fast väldigt fyndigt formulerat. Eller var det att goda dagar inte behöver vara särskilt märkvärdiga för att de ska vara värda att göra om? Nåt sånt.

Igår årsmöte i bostadsrättsföreningen, ikväll konstituerande styrelsemöte hemma hos vår lilla ordförande Vega. Det brukar bli gott fika till. Ibland får man muntra upp sig med så enkla saker.

Och i morgon börjar jag ljusterapi!
http://www.expressen.se/halsa/1.1502368/ny-studie-ljusterapi-hjalper-mot-vinterdepression

Annonser

Om Ewa

Ju äldre jag blir desto mer fascinerad blir jag av möten. Inte sammanträden, utan de stunder i livet när jag verkligen möter någon - i en blick, i ett samförstånd, i en åsikt, en insikt, en aha-upplevelse. En bebis genomträngande, avslöjande blick, min hundkompis Mira som förstår när jag mår dåligt, bästa vännen L som skickar ett sms just i den stund jag behöver det som mest. Sånt vill jag skriva om!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s